Adjust - Skyddsvisir för ansiktet
Adjust - Skyddsvisir för ansiktet
Adjust - Skyddsvisir för ansiktet
Adjust - Skyddsvisir för ansiktet

Adjust - Skyddsvisir för ansiktet Från 39:-

Skydd mot droppar

Antalst

Artikelnummer

5906000

Köp 50 för 45,00 kr/st - spara 8%

Köp 100 för 39,00 kr/st - spara 20%

49,00 kr

exkl. moms

Beskrivning

Lättanvänt ansiktsskydd som skyddar ansiktet mot droppar och stänk. Glasklart visir bidrar till optimal sikt vid användning. Både huvudbandet och visirdelen går att återanvända efter tvätt och desinficering. Tillverkade i Sverige av 100% återvinningsbara material.

Pålitligt skydd

Vår ansiktssköld ger dig tillförlitligt skydd mot smuts, stänk, droppar och mer. Visiret täcker hela ansiktet så att ögonen, näsan och munnen är pålitligt skyddade

Passar varje huvudstorlek

Ansiktsskyddet består av två separata delar: ett visir av kristallklar vinyl och ett pannband av vit polypropen. Det är väldigt enkelt att sätta ihop och individuellt justerbar för varje huvudstorlek tack vare det justerbara pannbandet.

Kan återanvändas många gånger.

Både pannbandet och visiret i standardversionen är helt återanvändbara efter rengöring och desinfektion. Vårt ansiktsvisir är ett utmärkt alternativ till engångsmasker eftersom de måste kasseras efter en gång. Dessutom är detta ett litet bidrag till miljön, eftersom detta skyddande visir kan användas om och om igen och kan återvinnas helt efteråt.

  • Tillförlitligt skydd mot vätskor
  • Passar varje huvudstorlek
  • Lämplig för många branscher
  • Bra sikt tack vare kristallklar vinyl
  • Kan återanvändas många gånger

 

 

Populära produkter