Adjust - Skyddsvisir för ansiktet
Adjust - Skyddsvisir för ansiktet
Adjust - Skyddsvisir för ansiktet
Adjust - Skyddsvisir för ansiktet

Adjust - Skyddsvisir för ansiktet

Skydd mot droppar

Antalst

Artikelnummer

5906000

Köp 10 för 53,00 kr/st - spara 31%

Köp 50 för 49,00 kr/st - spara 36%

Köp 100 för 45,00 kr/st - spara 42%

Köp 500 för 42,00 kr/st - spara 45%

Köp 1000 för 39,00 kr/st - spara 49%

77,00 kr

exkl. moms

Beskrivning

Lättanvänt ansiktsskydd som skyddar ansiktet mot droppar och stänk av t ex kroppsvätskor och andra lösningar. Glasklart visir bidrar till optimal sikt vid användning. Både huvudbandet och visirdelen går att återanvända efter tvätt och desinficering. Tillverkade i Sverige av 100% återvinningsbara material.

Pålitligt skydd

Vår ansiktssköld ger dig tillförlitligt skydd mot smuts, stänk, droppar och mer. När du hostar och nyser, flyger patogener genom luften med högsta hastighet. Det visar sig att de små och delvis osynliga dropparna flyger upp till 2 meter. Vår visir täcker hela ansiktet så att ögonen, näsan och munnen är pålitligt skyddade

Lämplig för många områden

Vårt skyddande visir tilltalar många målgrupper, eftersom ett minimumavstånd på 2 meter inte kan hållas för många aktiviteter. Användningen är därför idealisk för vårdgivare och poliser eller för portvakter, hantverkare, taxichaufförer och frisörer. Andra handlare och detaljhandlare såväl som skolor gynnas också av vårt visir.

Passar varje huvudstorlek

Ansiktsskyddet består av två separata delar: ett visir av kristallklar vinyl och ett pannband av vit polypropen. Det är väldigt enkelt att sätta ihop och individuellt justerbar för varje huvudstorlek tack vare det justerbara pannbandet.

Kan återanvändas många gånger.

Både pannbandet och visiret i standardversionen är helt återanvändbara efter rengöring och desinfektion. Vårt ansiktsvisir är ett utmärkt alternativ till engångsmasker eftersom de måste kasseras efter en gång. Dessutom är detta ett litet bidrag till miljön, eftersom detta skyddande visir kan användas om och om igen och kan återvinnas helt efteråt.

Observera att detta inte är en medicinskt certifierad produkt. Det är inte en FFP-andningsmask. I den nuvarande coronapandemin Covid-19 är våra återanvändbara visir ett komplement till att skydda dig själv.

  • Tillförlitligt skydd mot vätskor
  • Passar varje huvudstorlek
  • Lämplig för många branscher
  • Bra sikt tack vare kristallklar vinyl
  • Kan återanvändas många gånger

 

 

Populära produkter