Plastficka för pallens mittkloss

Plastficka för pallens mittkloss

Plastficka för pallklossen i mitten på en pall, vilket gör att du enkelt märker en pall utan pallkragar. Fästes enkelt med en häftpistol. Komplettera gärna med färdigtryckta lageretiketter. Säljs ENDAST i 100-pack. För kostnadsfritt varuprov vänligen kontakta oss!

Format

Uppsättning

Antalst

Artikelnummer

5903000

4,90 kr

exkl. moms

Beskrivning

Plastficka för fastsättning direkt på pallklossen i mitten på en pall.

Pallklossfickan är exakt anpassade till dimensionerna på mittenklossen på en EUR-pall. Du fäster fickan enkelt med hjälp av en häftpistol eller med dubbelhäftande tejp om du vill använda den på annat material.

På Smart Storing tror vi inte på att välja mellan kvalitet och miljönormer. Alla våra plastfickor är kraftiga och håller länge. Vi tillverkar i Sverige med EU-godkänd plastmjukgörare, i stället för med cancerogena ftalater som ofta förekommer i importerade produkter.

Våra plastfickor är fria från orto-ftalater

-Vi använder EU godkända mjukgörare (fri från farliga ftalater) Våra produkter är på alla sätt rätt val och övertygar, inte bara genom sin kvalitet och funktion, utan också för att skydda miljö och människor. Made in Sweden - betyder närproducerat med så korta transportvägar som möjligt.

De är alla återvinningsbara, och tillverkade med så miljövänliga produktionsmetoder som möjligt.

Liknande produkter

Populära produkter