Plastficka för tjocka dokument
Plastficka för tjocka dokument
Plastficka för tjocka dokument
Plastficka för tjocka dokument

Plastficka för tjocka dokument

Kan expandera och förvara upp till 20 mm tjocka dokument. Passar bra för att förvara manualer och instruktioner på rätt plats t.ex i apparatskåp och maskinrum. Säljs ENDAST i 50-pack. För kostnadsfritt varuprov vänligen kontakta oss!

Format

Uppsättning

Antalst

Artikelnummer

5901040

Köp 300 för 18,00 kr/st - spara 10%

Köp 150 för 19,00 kr/st - spara 5%

20,00 kr

exkl. moms

Beskrivning

Perfekt för rapporter, montage- och installationshandböcker och mycket mer. Fickans baksida har en limmad yta och som täcks av ett skyddspapper. När du tagit bort skyddspappret får du en självhäftande yta för omedelbar fastsättning. Fickan har ett lock för öppningen som skyddar mot damm och smuts.

Finns i storlekar anpassade för A4 och A5. På förfrågan kan vi erbjuda individuella skräddarsydda lösningar. Vi ser fram emot din förfrågan!

På Smart Storing tror vi inte på att välja mellan kvalitet och miljönormer. Alla våra plastfickor är kraftiga och håller länge. Vi tillverkar i Sverige med EU-godkänd plastmjukgörare, i stället för med cancerogena ftalater som ofta förekommer i importerade produkter.

Våra plastfickor är fria från orto-ftalater

-Vi använder EU godkända mjukgörare (fri från farliga ftalater) Våra produkter är på alla sätt rätt val och övertygar, inte bara genom sin kvalitet och funktion, utan också för att skydda miljö och människor. Made in Sweden - betyder närproducerat med så korta transportvägar som möjligt.

De är alla återvinningsbara, och tillverkade med så miljövänliga produktionsmetoder som möjligt.

Liknande produkter

Populära produkter