Plastficka med trådbygel
Plastficka med trådbygel
Plastficka med trådbygel

Plastficka med trådbygel

Tillverkad i glasklar plast, med insvetsad trådbygel av flexibelt fjäderstål, passar bra på nätcontainer, pallkragar och hyllfronter Säljs ENDAST i 100-pack. För kostnadsfritt varuprov vänligen kontakta oss!

Format

Lock

Antalst

Artikelnummer

5901007

Köp 300 för 27,00 kr/st - spara 7%

Köp 500 för 26,00 kr/st - spara 10%

29,00 kr

exkl. moms

Beskrivning

Plastficka tillverkad i glasklar plast, med insvetsad trådbygel av flexibelt fjäderstål. Trådbygeln gör att plastfickan kan fästas på många ställen, som t ex pallkragar, pallcontainers, trådcontainers och alla möjliga hyllkanter. Själva fästet är fastsvetsat in i fickan, därför krävs det inga ytterligare verktyg för montering. Dessa plastfickor finns med öppen överkant eller med ett lock som försluter öppningen, som ger ett extra skydd mot fukt och damm. Modeller med lock ger ett regnskydd och är därför även lämpliga för utomhusbruk.

På Smart Storing tror vi inte på att välja mellan kvalitet och miljönormer. Alla våra plastfickor är kraftiga och håller länge. Vi tillverkar i Sverige med EU-godkänd plastmjukgörare, i stället för med cancerogena ftalater som ofta förekommer i importerade produkter.

Våra plastfickor är fria från orto-ftalater

-Vi använder EU godkända mjukgörare (fri från farliga ftalater) Våra produkter är på alla sätt rätt val och övertygar, inte bara genom sin kvalitet och funktion, utan också för att skydda miljö och människor. Made in Sweden - betyder närproducerat med så korta transportvägar som möjligt.

De är alla återvinningsbara, och tillverkade med så miljövänliga produktionsmetoder som möjligt.

Populära produkter