Plastficka för pallkrage
Plastficka för pallkrage
Plastficka för pallkrage
Plastficka för pallkrage

Plastficka för pallkrage

Plastficka för lagermärkning med formpressad fals för att hänga på över kanten på pallkrage. Komplettera gärna med lageretiketter. Säljs ENDAST i 100-pack. För kostnadsfritt varuprov vänligen kontakta oss!

Format

Färg

Antal100 st / Förpackning

Artikelnummer

5901000Y

Köp 300 för 14,20 kr/100 st / Förpackning - spara 5%

Köp 500 för 13,90 kr/100 st / Förpackning - spara 7%

15,00 kr

exkl. moms

Beskrivning

5901024, 5901000, 5901010

Plastficka med formpressad fals för att hänga på överkanten på pallkrage eller andra kanter som är ca 22 mm tjocka. Framsidan är av genomskinlig transparent plast som skyddar etiketten mot smuts och nötning. Använder du etiketter med streckkod kan du enkelt läsa av etiketten utan att behöva ta ur etiketten ur plastfickan. Vår standardfärg är blå. Mot förfrågan erbjuder vi även andra färger som röd, grön och gul. Dimensionen på falsen är 25mm på ovansidan och 35mm på den nedvikta bakkanten vilket gör att fickan sitter fast ordentligt. Ger även skydd mot damm och fukt vid utomhuslagring.

5901028

Plastficka med formpressad fals för att hänga på överkanten på pallkrageavdelare eller annan kant som är ca 12 mm tjock. Framsidan är av transparent genomskinlig plast som skyddar etiketten mot smuts och nötning. Använder du etiketter med streckkod, kan de skannas direkt på plats.

På Smart Storing tror vi inte på att välja mellan kvalitet och miljönormer. Alla våra plastfickor är kraftiga och håller länge. Vi tillverkar i Sverige med EU-godkänd plastmjukgörare, i stället för med cancerogena ftalater som ofta förekommer i importerade produkter.

Våra plastfickor är fria från orto-ftalater

-Vi använder EU godkända mjukgörare (fri från farliga ftalater) Våra produkter är på alla sätt rätt val och övertygar, inte bara genom sin kvalitet och funktion, utan också för att skydda miljö och människor. Made in Sweden - betyder närproducerat med så korta transportvägar som möjligt.

De är alla återvinningsbara, och tillverkade med så miljövänliga produktionsmetoder som möjligt.

Populära produkter